• Welkom op het énige échte Nederlandse en Belgische Caviaforum! Het caviaforum voor liefhebbers en fokkers van cavia's.

    Het grootste, mooiste en uitgebreidste Caviaforum van de Benelux. Inmiddels al 18 jaar een begrip in Cavialand. Registreer je nu gratis met je Facebook, Google, Yahoo of Microsoft account en maak deel uit van onze informatieve, gezellige cavia community met alleen sponsor advertenties.

Fokberen aangeboden


Waar je op moet letten! Forumleden mogen alleen eigen dieren adverteren en verhandelen. Vermeld ras en kleur in de titel. Vermeld leeftijd en geslacht van de cavia. Geef aan in je advertentie als je alléén serieuze reacties wilt ontvangen, niet relevante reacties zullen dan worden verwijderd. In 1 topic mogen meerdere dieren aangeboden worden, geef duidelijk aan in het topic welke cavia nog wel en welke niet meer beschikbaar is. Leden mogen alleen topic in het onderdeel ''Cavia's...
Kleur; choco tan (beige drager) Geboren; 27 juni 2020 Stamboom; ja Kan eventueel met zijn broertje verhuizen. Is mogelijk isabel drager.
Ras; US Teddy Kleur; zwart otter creme (lilac drager) Geboren; 27 juni 2020 Stamboom; ja Kan eventueel met zijn broertje verhuizen.
Ras; Gladhaar, US Teddy drager Kleur; Zwart tan (iets wit) mogelijk blauw drager Geboren; 14 juni 2020 Stamboom; ja Kan ook verhuizen met 2 zeugjes als toekomstig fok trio.
Eng. Gekruind zwartbonte beer van bijna 2 jaar evt. met stamboom.
Deze 2 knappe broertjes mogen verhuizen. Ras; gladhaar tdd Kleur; blauw tan amber en blauw amber Geboren; 21-02-2020 Stamboom; ja Wonen in Ede
Mooi gladhaar blauwbonte beer te koop van een half jaar oud evt met stamboom. Hij mag verhuizen omdat ik te veel beren heb van dezelfde lijn
hoi allemaal ik heb 4 beertjes te koop ze zitten nu samen en dat gaat gelukkig goed. het gaat om een zwarte Merino vader een buff bonte zoon van 4 januari en 2 coronet broers van 21 januari in de kleur grijsagouti bont en lilac saffraan bont.
Op dit moment zijn er in mijn stalletje nog een aantal leuke diertjes te koop, voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op mijn website (caviastalabsalom.weebly.com), ook zijn wij te vinden via Facebook of door mij een berichtje sturen (PB of e-mail naar kyara_oilily@hotmail.com).
Wegens omstandigheden moet ik helaas een aantal cavia's verkopen / goed nieuw huisje voor ze zoeken. In totaal zijn het 3 beren. CH Teddy Choco goud wit en choco goud (eentje is agouti geloof ik.. haha) 2 van de beren zitten al samen. Ze mogen als knuffel verhuizen, maar zijn ook ras en kleur zuiver en er kan dus eventueel met ze gefokt worden.
Deze witte do sheltiebeer zoekt een nieuw thuisje, hij is nu bijna 2 weken oud. Hij is tesseldragend. De moeder is een cinnamonagouti tessel, de papa is een wit do sheltie. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Deze chocobonte scheltie beer is nu een weekje oud met al een gewicht van 200 gr. En hij zoekt een nieuwe thuis. De mama is een zwartbonte tessel, de papa een wit do sheltie. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Ook geschikt om te showen. Vanwege afbouw goud-agouti lijn en overlijden laatste fokzeug. Bewezen fokbeer goud-agouti gladhaar Geboren 15 juni 2018 Laatste showresultaat ZG 94,5 (in november 2019). Keurbriefje(s) ter inzage. Afhalen uitsluitend in overleg. Prijs: redelijk € 10
Op dit moment zijn er in mijn stalletje nog een aantal leuke diertjes te koop, voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op mijn website (caviastalabsalom.weebly.com), ook zijn wij te vinden via Facebook of door mij een berichtje sturen (PB of e-mail naar kyara_oilily@hotmail.com).
Op dit moment zijn er in mijn stalletje nog een aantal leuke diertjes te koop, voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op mijn website of mij een berichtje sturen (PB of e-mail naar kyara_oilily@hotmail.com).
2 beertjes zoeken een huisje. Ze zijn geboren 21 februari 2020 en hebben een stamboom. Het zijn 2 broers , 1 is eng.gekruind en de andere gladhaar beide zuiver zwartbont.
Op dit moment zijn er in mijn stalletje nog een aantal leuke beertjes te koop, voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op mijn website of mij een berichtje sturen (PB of e-mail naar kyara_oilily@hotmail.com).
Mooi fors en mak CH Tddy beertje met prachtige kleurslag buff agouti! Geboren 25 jan. Zwarte beer CH Teddy is ook beschikbaar. Geboren mei 2018. Vervoer in overleg.
Op dit moment zijn er in mijn stalletje nog een aantal leuke jonge beren te koop, waaronder deze twee leuke broertjes; voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op mijn website of mij een berichtje sturen (PB of e-mail naar kyara_oilily@hotmail.com).
Lieve mooie creme agouti creme witte coronet beer. Hij is 1.5 jaar. Omg noord holland Prijs 25 euro
Beschikbaar Ch teddy beertje Geboren 5-11-2020 Kleur lilac Fokgeschikt en evt stamboom Mag per direct verhuizen Prijs 25 euro
Top